Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Kurban-bajram: CG vjekovima temelji društvenu stabilnost na tradiciji multietničkog sklada i bogatstva u različitostima

Objavljeno: 10.08.2019. 14:55 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću, sveštenstvu i građanima islamske vjeroispovijesti Kurban-bajram.

„Na tradiciji multietničkog sklada i bogatstva u različitostima koje je krase, Crna Gora vjekovima temelji svoju društvenu stabilnost. Sadašnja posvećenost ekonomskom razvoju i višem životnom standardu uz značajna ulaganja u regionalni razvoj sa jedne, i očuvanje i unapređenje kulturnih i identitetskih vrijednosti i vjerskih sloboda, sa druge strane – čine Crnu Goru državom koja je zadobila nove i evropske kvalitete življenja uz zapažen međunarodni ugled“ – navodi se u bajramskoj čestitki premijera Markovića upućenoj reisu Fejziću.

Predsjednik Marković završava čestitku konstatacijom da su bajramski blagdani prilika za dostizanje duhovnih vrijednosti razumijevanja, praštanja i tolerancije te apelom da stoga osnažimo zajedničke napore kako bi još snažnije doprinosili daljem prosperitetu naše kuće Crne Gore.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?