Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

PRIPREMLJENE PUBLIKACIJE U OBLASTI OBRAZOVANJA ODRASLIH: VODIČ KROZ SISTEM NEFORMALNOG OBRAZOVANJA U CRNOJ GORI I ANALIZA OBRAZOVANJA ODRASLIH U CRNOJ GORI

Objavljeno: 16.09.2019. 20:55 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete

Ministarstvo prosvjete je u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje pripremilo dopunjeno drugo izdanje “Vodiča kroz sistem neformalnog obrazovanja u Crnoj Gori” i “Analizu obrazovanja odraslih u Crnoj Gori”.

U okviru dopunjenog drugog izdanja Vodiča pripremljen je i adresar licenciranih organizatora obrazovanja odraslih koji realizuju programe obrazovanja za sticanje stručnih kvalifikacija i programe obrazovanja za sticanje i razvoj ključnih kompetencija kao i adresar licenciranih auto škola. Vodič je pripremljen i na albanskom jeziku.

Ista radna grupa je pripremila i publikaciju “Analiza obrazovanja odraslih u Crnoj Gori” u kojem je po prvi put dat analitički prikaz obrazovne ponude u Crnoj Gori sa svim programima i licenciranim organizatorima obrazovanja odraslih. Takođe, u okviru ove publikacije se mogu naći i aktivnosti nevladinih organizacija u obrazovanju odraslih.

Ove publikacije su pripremljene iz sredstava budžeta projekta “Nacionalni koordinator za implementaciju Evropske Agende za učenje odraslih, Radni plan: Crna Gora za 2018./2019. godinu”, koji se realizuje u okviru Erasmus + programa.

ANALIZA OBRAZOVANJA ODRASLIH U CRNOJ GORI WEB.pdf

Vodic kroz sistem obrazovanja WEB.pdf

Vodic kroz sistem obrazovanja AL WEB.pdf

Vodic kroz sistem neformlnog obrazovanja u Crnoj Gori ENG.pdf

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?