Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

‘’Građanski sat'' u Petnjici, Rožajama i Andrijevici

Objavljeno: 20.09.2019. 18:31 Autor: mod
Ministarstvo odbrane nastavlja sa praksom približavanja Vojske mlađoj populaciji organizujući ‘’Građanski sat’’ u opštinama Petnjica, Rožaje i Andrijevica. Ove nedjelje pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore su u navedenim opštinama, kroz neposredni kontakt i komunikaciju sa mladima, predstavili prednosti vojnog poziva, mogućnosti i benefite koje Vojska Crne Gore pruža, kako kroz zapošljavanje i stipendiranje, tako i kroz školovanje i stručno usavršavanje.

O dobrovoljnom služenju vojnog roka, zapošljavanju, obrazovanju na inostranim vojnim akademijama mladima u ovim opštinama govorili su potpukovnik Perica Bojičić i kapetan Vladan Kojić.

Na ovaj način proširuje se saradnja sa lokalnim samoupravama, a sve u svrhu što uspješnijeg ostvarivanja strateških ciljeva Ministarstva odbrane iz dijela ljudskih resursa. 

Planirano je da u narednom periodu ‘’Građanski sat'' bude organizovan u Plavu, Gusinju, Budvi, Ulcinju, Kotoru i Plužinama.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?