Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje Direktorata za vanredne situacije MUP-a

Objavljeno: 06.11.2019. 20:38 Autor: MUP
Prethodnih dana i danas su na području Crne Gore registrovane velike količine padavina koje pričinjavaju određene probleme. Naročito je kritično na području opština Nikšić i Kolašin, što je dovelo do ugrožavanja stambenih i poslovnih objekata i drugih materijalnih dobara.

Situacija na ugroženim područjima zahtijeva višednevni neprestani rad pripadnika službi zaštite i spašavanja, komunalnih i drugih službi u jedinicama lokalne samouprave.

Shodno stalnoj komunikaciji sa kolegama iz Republike Albanije, te najavama da će u narednih 48 sati na području Albanije, čije vode gravitiraju u slivu rijeke Bojane doći do velikih kišnih padavina, potencijalno je moguće usložnjavanje situacije u dijelu priobalja Skadarskog jezera i rijeke Bojane.

Direktorat za vanredne situacije MUP-a apeluje još jednom na građane da usklade svoje aktivnosti sa meteorološkom situacijom, kao i da se pridržavaju uputstava koje dobijaju od nadležnih državnih i opštinskih organa.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?