Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Volkov sa srednjoškolcima o vojnom pozivu

Objavljeno: 29.11.2019. 21:13 Autor: mod

mod

Generalni direktor Direktorata za ljudske resurse u Ministarstvu odbrane, Mihailo Volkov, sastao se sa učenicima šest podgoričkih srednjih škola, koji su učestvovali u aktivnosti ''Vojska i mladi'', na vojnom aerodromu ''Knjaz Danilo'', kako bi zahvalio na njihovom učešću.

Podsjećamo da su učenici Građevinske škole „Inž. Marko Radević“, Srednje mašinske škole „Ivan Uskoković“, Srednje hemijske škole „Spasoje Raspopović“, Elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić“, Stručne medicinske škole i Umjetničke škole za muziku i balet „Vasa Pavić“ zajedno sa vojnim licima radili na oblastima za koje se trenutno obrazuju, što su predstavili na samom događaju. 

 

 

Volkov je istakao da Crna Gora ima kvalitetne mlade ljude, koji svojim znanjem i kompetencijama mogu da doprinesu Vojsci Crne Gore. Naglasio je da nas upravo njihova predanost i posvećenost u projektima za mlade koje Ministarstvo odbrane sprovodi, motiviše da snažnije radimo na njihovom unaprjeđenju i osmišljavanju. 'Cilj je da povećamo stepen informisanosti o Vojsci Crne Gore, a drago nam je što smo neke od vas kroz neposrednu komunikaciju uspjeli da podstaknemo da razmišljate o vojnom pozivu', poručio je Volkov.

 

Učenicima je predočio mogućnosti obrazovanja na inostranim vojnim akademijama, stipendiranja i zaposlenja i odgovara na pitanja, kako bi u tom smislu sve nedoumice bile otklonjene.

mod

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?