Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Željko Šturanović uputio čestitke povodom 3. januara - Dana opštine Bijelo Polje

Objavljeno: 02.01.2008. 19:00 Autor: Naslovna strana
Povodom 3. januara - Dana opštine Bijelo Polje, predsjednik Vlade Crne Gore Željko Šturanović uputio je čestitke svim građanima, predsjedniku Opštine Tarzanu Miloševiću i odbornicima u Skupštini opštine Bijelo Polje.

Premijer Šturanović naglasio je u čestitki da je ostvarenje boljih uslova za život i rad na sjeveru Crne Gore jedan je od prioritetnih zadataka Vlade, te da je Bijelo Polje u prethodnom periodu nedvosmisleno potvrdilo da, zahvaljujući zdravim inicijativama, mudrom rukovođenju i jasnoj viziji razvoja, opštine na sjeveru imaju šansu za ubrzani ekonomski napredak.

"Uvjeren sam da će ubuduće pozitivni trendovi na području opštine Bijelo Polje imati još snažniji efekat, što će se povoljno odraziti na ukupan ambijent i kvalitet života na području vaše opštine", kaže se između ostalog, u čestitki premijera Šturanovića.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?