Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Željko Šturanović uputio čestitke povodom velikog hrišćanskog praznika - Božića

Objavljeno: 06.01.2008. 18:07 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Željko Šturanović uputio je povodom velikog hrišćanskog praznika - Božića srdačne čestitke vjernicima, sveštenstvu i svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

U čestitki se kaže:


"Duboke su i trajne poruke Božića, jednog od najsnažnijih simbola civilizacije kojoj pripadamo. Blagi dani rođenja Hristovog upućuju nas na jačanje vjere i zajedništva i upražnjavanje osnovnih hrišćanskih vrlina. Slaveći Božić, nalazimo podsticaj za dobročinstvo i međusobno razumijevanje, na temeljima pravde, ljubavi i mira, vječitih znakova Hristove vjere. Stoga neka i ovaj Božić donese blagostanje, napredak, novu nadu i slogu među ljudima, kako bismo zajednički doprinosili napretku Crne Gore.

Iskreno želim da svi građani Crne Gore pravoslavne vjeroispovijesti veliki praznik Dan rođenja Hristovog provedu u radosti, blagostanju i zajedništvu".
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?