Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Željko Šturanović uputio čestitku predsjedniku Vlade Republike Hrvatske dr Ivu Sanaderu, povodom izbora na dužnost predsjednika Vlade

Objavljeno: 15.01.2008. 21:35 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Željko Šturanović uputio je čestitku predsjedniku Vlade Republike Hrvatske dr Ivu Sanaderu, povodom postignutih rezultata na parlamentarnim izborima i izbora na dužnost predsjednika Vlade u toj zemlji.

Premijer Šturanović je poželio Vladi Republike Hrvatske uspjeh u ispunjavanju utvrđenih zadataka, intenziviranju ekonomskog, društvenog i sveukupnog razvoja prijateljske i susjedne Hrvatske i ostvarivanju njenih strateških ciljeva ubrzane integracije u Evropsku uniju i NATO. Uvjeren sam da će Hrvatska nastaviti da pruža potreban i važan doprinos daljem unaprijeđenju stabilnosti i saradnje u našem regionu - istakao je premijer Šturanović.

Predsjednik Vlade Crne Gore je izrazio želju i riješenost da sa Vladom Republike Hrvatske nastavi svestranu i ravnopravnu saradnju radi jačanja međusobnog razumijevanja, povjerenja i prijateljstva dvije susjedne, jadranske i evropske države, za dobro njihovih naroda, regiona i zajedničke evropske perspektive.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?