Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Pismo predsjednika Vlade Crne Gore Željka Šturanovića predsjedniku Skupštine Crne Gore Ranku Krivokapiću

Objavljeno: 01.02.2008. 02:00 Autor: Naslovna strana
Br. O1 / 898 Podgorica, 31. januar 2008. godine

Skupština Crne Gore
Ranko Krivokapić, predsjednik

Poštovani Predsjedniče,

Obavještavam Vas da podnosim ostavku na mjesto predsjednika Vlade Crne Gore, iz zdravstvenih razloga.

Medicinska terapija koja mi je određena za narednih nekoliko mjeseci podrazumijeva, između ostalog, i značajno smanjenje mog radnog angažmana za to vrijeme, u svakom slučaju ispod nivoa aktivnosti koji, po mom dubokom uvjerenju, zahtijeva obavljanje ove značajne i odgovorne funkcije.

S druge strane, trenutak u kome se Crna Gora nalazi u svom razvoju objektivno ne samo traži nego i pretpostavlja potpunu radnu posvećenost svih, posebno nosilaca najodgovornijih funkcija, kako bi naša država i u narednom periodu nastavila svoj evropski i demokratski put.

Cijeneći te okolnosti, donio sam ovu odluku, želeći da time stvorimo uslove da Vlada u punom radnom kapacitetu nastavi da ispunjava svoju zahtjevnu agendu, a ja se nekoliko narednih mjeseci posvetim saniranju svog zdravstvenog stanja.

Poštovani Predsjedniče,

Koristim i ovu priliku da se Vama lično kao i svim poslanicima zahvalim za kvalitetnu saradnju koju smo imali u prethodnom periodu.

S poštovanjem,


Željko Šturanović
Download
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?