Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitku prvom potpredsjedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu

Objavljeno: 04.03.2008. 01:04 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, uputio je čestitku prvom potpredsjedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu, povodom pobjede na predsjedničkim izborima u Rusiji, održanim 2. marta 2008. godine.

U čestitiki se kaže:

Upućujem Vam srdačne čestitke na povjerenju koje Vam je ukazano na predsjedničkim izborima, na kojima je Ruska Federacija, birajući Vas, izrazila nedvosmislenu opredijeljenost ka daljem unapređenju stabilnosti i ubrzanom poboljšanju kvaliteta života.

Želim Vam puni uspjeh u budućem radu, u ispunjavanju utvrđenih zadataka, intenziviranju ekonomskog, društvenog i sveukupnog razvoja prijateljske Rusije. Uvjeren sam da će Rusija, učvršćujući svoju poziciju u međunarodnim odnosima, nastaviti da pruža potreban i važan doprinos daljem unapređenju stabilnosti i saradnje i u regionu Jugoistočne Evrope.

Ovom prilikom bih htio da potvrdim želju i riješenost da sa Vama i ostalim institucijama Ruske Federacije nastavim svestranu saradnju radi jačanja međusobnog razumijevanja, povjerenja i prijateljstva naše dvije države, za dobro naših naroda i u cilju zajedničkog prosperiteta.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?