Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio crnogorskog boksera Milorada Gajovića povodom plasmana na Olimpijadu u Kini

Objavljeno: 24.04.2008. 23:50 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je danas u Podgorici crnogorskog boksera Milorada Gajovića, povodom plasmana na Olimpijadu u Kini. U razgovoru su učestvovali predsjednik Bokserskog saveza Božidar Vuksanović i selektor reprezentacije Dragan Đuričković.

Čestitajući Gajoviću na velikom uspjehu koji je ostvario na kvalifikacionom olimpijskom turniru u Atini, premijer je i ovom prilikom naglasio da je sport najbolji način međunarodne promocije Crne Gore. Takođe, on je izrazio uvjerenje da će Gajović ostvariti zapažen rezultat na najvećoj svjetskoj sporskoj smotri i time potvrditi svoj renome dokazan u mnogobrojnim ranijim međunarodnim takmičenjima. Milorad Gajović je zahvalio Predsjedniku Vlade na podršci i obećao da će dostojno reprezentovati Crnu Goru u Pekingu.

Predsjednik Đukanović je istakao da će Vlada i ubuduće raditi na afirmaciji vrhunskog sporta, vjerujući da će Gajovićev rezultat podsticajno djelovati na unaprjeđenje sporta u Crnoj Gori.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?