Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio džudistu Srđana Mrvaljevića

Objavljeno: 02.05.2008. 21:40 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, primio je danas džudistu nikšićkog "Onogošta" i reprezentativca Crne Gore Srđana Mrvaljevića, povodom njegovog plasmana na Olimpijske igre u Pekingu. Pored Mrvaljevića prijemu su prisustvovali i predsjednik Džudo saveza Crne Gore Saša Kosović i nekadašnji svjetski prvak u džudou i počasni predsjednik DŽSCG Dragomir Bečanović.

Premijer Đukanović pohvalio je uspjeh Mrvaljevića, naglasivši da su sport i uspjesi u sportu, bili i uvijek će biti, ono po čemu je Crna Gora prepoznatljiva u svijetu. On je takođe kazao da uspjeh Mrvaljevića i ostalih crnogorskih sportista, koji su se plasirali na OI, zavređuje podršku nadležnih institucija i njegovu lično, te da je siguran da će ti sportisti, na predstojećoj Olimpijadi, dostojno reprezentovati svoju zemlju. Srđan Mrvaljević zahvalio je premijeru Đukanoviću na dosadašnjoj i budućoj podršci, istakavši da mu je ona mnogo značila u naporima da, iako sa ozbiljnom povredom, ispuni normu za plasman na OI. Govoreći o predstojećem takmičenju, Mrvaljević je obavijestio predsjednika Vlade Mila Đukanovića o toku priprema za to naveće sportsko takmičenje i o izjednačenosti konkurencije koja ga očekuje u Pekingu. On je kazao da će dati sve od sebe, kako bi uspjeh plasmana na Igrama uvećao dobrim rezultatom. Predsjednik Džudo saveza Crne Gore Saša Kosović, obavijestio je premijera o dosadašnjim i ovogodišnjim aktivnostima saveza, od kojih je najvažnija Prvenstvo Balkana, koje će 20. septembra 2008, biti održano u Nikšiću.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?