Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

ICGEB objavio poziv za istraživačke grantove za 2020. godinu

Objavljeno: 17.12.2019. 18:04 Autor: Ministarstvo nauke

Centar za genetski inženjering i biotehnologiju (ICGEB) iz Trsta objavio je Poziv za istraživačke grantove za 2020. godinu.

Formu za prijavljivanje sa pratećim vodičem možete preuzeti ovdje.

Aplikaciju podnosi vodeći istraživač putem e-mejla Nacionalnoj kontakt osobi za saradnju sa ICGEB-om na odobrenje (e-mejl: jelenazindovic@yahoo.com ), uz kopiju e-mejla ICGEB-u (crp@icgeb.org).

Nacionalna kontakt osoba može najviše da odobri 3 standardna istraživačka projekta i 2 dodatna projekta Early Career Raturn Grants. Early Career Raturn Grants su namijenjeni za finansiranje mladih istraživača sa izvanrednim iskustvom koji su proveli najmanje dvije godine u inostranstvu i nedavno se vratili u zemlju (članicu ICGEB-a) kako bi osnovali nezavisne laboratorije.

Rok za apliciranje je 30. april 2020 (23:59 GMT): krajni rok za dostavljanje kompletne dokumentacije putem e-mejla (pdf fajl) Nacionalnoj kontakt osobi za ICGEB na odobrenje, uz kopiju mejla ICGEB-u.

Aplikanti mogu naći korisne savjete i sugestije kako da adekvatno pripreme svoju prijavu u okviru određenih sekcija:

- “How to write an ICGEB grant” https://www.icgeb.org/activities/grants/writing-an-icgeb-grant-proposal/

-  “Frequently Asked Questions”  https://www.icgeb.org/activities/grants/faq-for-icgeb-grants-2/

Nacionalna kontakt osoba će obavijestiti sve aplikante o konačnoj odluci, kako one čije će prijave biti finansirane od strane ICGEB-a tako i one koje nisu odobrene.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?