Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio dugogodišnjeg kapitena ženskog Rukometnog kluba Budućnost Maju Bulatović

Objavljeno: 16.05.2008. 23:45 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je danas dugogodišnjeg kapitena ženskog Rukometnog kluba Budućnost Maju Bulatović, koja se poslije 20 godina aktivnog igranja oprašta od tog sporta.

Istakavši da je rukometna karijera koju je ostvarila Maja Bulatović, jedna od najsjajnijih sportskih karijera u Crnoj Gori, predsjednik Đukanović je zahvalio gošći na velikom zalaganju na planu popularizacije crnogorskog ženskog rukometa i sporta uopšte. Ovom prilikom premijer je podsjetio na značajne uspjehe koje je na domaćim i međunarodnim takmičenjima ostvarila Maja Bulatović, posebno naglasivši činjenicu da je nezaboravne rezultate ona ostvarila braneći boje svog matičnog kluba ŽRK Budućnost.
Njen prepoznatljiv stil, borbenost i sportsko umijeće upisale su njeno ime među vrhunske rukometašice Evrope.

Maja Bulatović je zahvalila predsjedniku na dugogodišnjoj pomoći i iskazanom razumijevanju za potrebe sportista i sportskih klubova. Zajednički je ocijenjeno da je pred crnogorskim ženskim rukometom izgledna budućnost. U tom cilju, Vlada Crne Gore će pružati kontinuiranu podršku razvoju vrhunskog sporta.

Predsjednik Đukanović je poželio Maji Bulatović puno uspjeha u daljem životu i radu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?