Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Izvršni sekretar Ekonomske komisije Ujedinjenih nacija za Evropu i pomoćnik generalnog sekretara UN Marek Belka sjutra u Crnoj Gori

Objavljeno: 03.06.2008. 17:23 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Milo Đukanović primiće u srijedu, 04. juna, izvršnog sekretara Ekonomske komisije Ujedinjenih nacija za Evropu (UNECE) i pomoćnika generalnog sekretara UN Mareka Belku.

Razgovor Đukanovića i Belke počeće u 12.00 sati u Vili Gorica. Početak sastanka možete snimiti, a nakon njegovog završetka biće izdato saopštenje za javnost.

Sa Belkom će, u 09.00 sati, razgovarati i potpredsjednik Vlade Gordana Đurović. Prijem kod ministra turizma i zaštite životne sredine Predraga Nenezića predviđen je u 10.00, a kod potpredsjednika Vlade Vujice Lazovića u 11.00 sati.

Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović primiće Belku u 13.00, a ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacija Andrija Lompar sa Belkom će razgovarati u 14.30 sati.

Svi navedeni susreti održaće se u Vili Gorica. Njihov početak možete snimiti, a nakon završetka razgovora biće objavljena saopštenja za javnost.

U pratnji Mareka Belke biće njegov pomoćnik Paolo Garona, šef kabineta Suzan Barfolo i konsultant UNECE za Jugoistočnu Evropu Goran Svilanović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?