Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitku predsjedniku Vlade Republike Srbije Mirku Cvetkoviću povodom izbora na tu dužnost

Objavljeno: 08.07.2008. 23:40 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku predsjedniku Vlade Republike Srbije Mirku Cvetkoviću, povodom izbora na tu odgovornu dužnost.

Uz želje za uspjeh u ispunjavanju utvrđenih zadataka, unapređenju životnog standarda svih državljana Republike Srbije i ostvarivanju strateških ciljeva integracije u evropske strukture, premijer Đukanović je izrazio uvjerenje da će Srbija nastaviti da pruža konstruktivan i važan doprinos daljem unaprijeđenju stabilnosti i saradnje u regionu.

Premijer Đukanović je, takođe, istakao uvjerenje da će dvije vlade zajedničkim aktivnostima nastaviti da unapređuju dobre odnose i saradnju između Crne Gore i Srbije, radi jačanja međusobnog razumijevanja, povjerenja i saradnje, za dobro naših naroda, regiona i naše evropske perspektive.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?