Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitku Vaterpolo-plivačkom savezu Crne Gore povodom plasmana među četiri najbolje ekipe na Olimpijskim igrama

Objavljeno: 25.08.2008. 18:45 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku Vaterpolo-plivačkom savezu Crne Gore, u kojoj se kaže:

"Plasmanom među četiri najbolje ekipe, u svom prvom učešću na Olimpijskim igrama, potvrdili ste uspjeh ostvaren ovog ljeta osvajanjem zlatne medalje na prvenstvu Evrope u Malagi.

Potvrdili ste da crnogorskom vaterpolu pripada mjesto u samom svjetskom vrhu, a poznato je da u sportu od mnogo faktora zavisi kako će na najvećim takmičenjima među velikanima biti podijeljene medalje.

Svojim sportskim viteštvom u bazenu i ukupnim ponašanjem u Pekingu, još jednom ste bili ponos Crne Gore, koja će i ovoga puta znati da cijeni vaš ogromni učinak na dostojanstvenom reprezentovanju svoje zemlje i svog naroda.

Upućujem stoga najiskrenije čestitke igračima, stručnom štabu i rukovodstvu Vaterpolo-plivačkog saveza Crne Gore, sa uvjerenjem da ćemo se i na narednim takmičenjima radovati vrhunskim rezultatima crnogorskih vaterpolista."
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?