Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Sjednica Savjeta za izgradnju autoputeva

Objavljeno: 12.09.2008. 19:40 Autor: Naslovna strana
Sjednica Savjeta za izgradnju autoputeva, kojom predsjedava predsjednik Savjeta i predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, biće održana u ponedeljak 15. septembra 2008. godine.

Na sjednici će se razmatrati aktivnosti na realizaciji projekta izgradnje autoputa od Bara do Boljara, sa fokusom na instrukciju za ponuđače i Nacrt koncesionog ugovora koji će biti sastavni dio tenderske dokumentacije, kao i pripremi elektronske i fizičke baze podataka, koja se pretkvalifikovanim ponuđačima stavlja na uvid.

Pored navedenih tema, Savjet će razmatrati i aktivnosti vezane za Detaljni prostorni plan autoputa Bar-Boljare, kao i informacije o izradi elaborata o eksproprijaciji za dionicu autoputa od Smokovca do Mateševa i status nacrta Zakona o koncesijama.

Sjednica Savjeta biće održana u zgradi Vlade Crne Gore (velika sala) u 13,00 sati, nakon koje će biti objavljeno saopštenje za javnost.

Početak sjednice možete snimiti. Akreditacije za snimatelje možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?