Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović čestitao evropsku titulu mladim vaterpolistima

Objavljeno: 15.09.2008. 03:40 Autor: Naslovna strana
"Podvig koji ste ostvarili u svom prvom učešću na Evropskom prvenstvu više nego ubjedljivo potvrđuje da crnogorski vaterpolo ne treba da brine za svoju budućnost. Nakon trijumfa seniora na EP u Malagi i četvrtog mjesta na olimpijadi u Pekingu, vaša zlatna medalja ima poseban sjaj jer jasno govori da su uspjesi crnogorskog vaterpolo sporta plod izuzetnog talenta, ali i osmišljenog dugogodišnjeg rada.

Ostvarili ste blistav trijumf već na početku svojih sportskih karijera, a ja sam uvjeren da ćemo se još dosta puta radovati vašim medaljama i trofejima sa najvećih vaterpolo takmičenja i u seniorskoj konkurenciji.

Svim igračima, stručnom štabu i rukovodstvu Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore upućujem najiskrenije čestitke za još jednu ogromnu radost koju ste priredili ljubiteljima sporta u domovini" stoji u telegramu koji je omladinskoj vaterpolo reprezentaciji, nakon trijumfa u Istanbulu, uputio predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?