Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitke povodom 17. septembra Dana opštine Žabljak

Objavljeno: 16.09.2008. 20:01 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je, povodom 17. septembra Dana opštine Žabljak, čestitku predsjedniku Opštine Isailu Šljivančaninu, predsjedniku Skupštine opštine Dobrici Šljivančaninu, odbornicima i svim građanima Žabljaka.

Uz čestitke za Dan Opštine, premijer Đukanović je izrazio uvjerenje da su u proteklom periodu stvorene pretpostavke za uspješnu realizaciju našeg strateškog opredjeljenja - ravnomjernog regionalnog razvoja i da će se u opštini Žabljak potvrditi ispravnost Vladine odluke da se različitim aktivnostima podstakne razvoj sjevera Crne Gore. Otvaranje novih radnih mjesta i stimulativni uslovi za pokretanje biznisa otvoriće građanima Žabljaka nove razvojne perspektive. Siguran sam da ćemo zajedničkim naporima ostvariti jedan od osnovnih ciljeva - bolji životni standard i time značajno unaprijediti uslove za život i rad u ovoj sredini- istakao je premijer Đukanović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?