Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio, povodom Dana bezbjednosti, direktora Uprave policije Veselina Veljovića

Objavljeno: 03.10.2008. 00:30 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je danas, povodom Dana bezbjednosti, direktora Uprave policije Veselina Veljovića sa saradnicima.

Predsjednik Đukanović je čestitao direktoru Veljoviću i svim pripadnicima Uprave policije na profesionalnim učincima u prethodnom periodu u obavljanju nihovih Ustavom i Zakonom predviđenih nadležnosti. Premijer je sa zadovoljstvom konstatovao da je u Crnoj Gori trajno učvršćena stabilnost i obezbijeđeno ostvarivanje Ustavom zajamčenih prava građana. Direktor Veljović je zahvalio Vladi na podršci i razumijevanju koje pruža Upravi policije u izvršavanju svojih zadataka i obavijestio Premijera o prioritetima rada ovog državnog organa.

Zavidan nivo saradnje sa relevantnim međunarodnim organizacijama u ovoj oblasti i potencijali sa kojima raspolaže Uprava policije garantuju da će Crna Gora i u narednom periodu uspješno izvršavati svoje obaveze koje se tiču međunarodnih standarda, na putu ka strateškim ciljevima državne politike. Zaključeno je da su globalne bezbjednosne integracije garancija stabilnosti i nastavka dinamičnog ekonomskog razvoja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?