Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitke povodom 21. novembra Dana Opštine Tivat

Objavljeno: 20.11.2008. 21:14 Autor: Naslovna strana
Povodom 21. novembra Dana Opštine Tivat, predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitke predsjedniku Opštine Miodragu Kankarašu, predsjedniku Skupštine Krstu Petroviću, odbornicima u Skupštini Opštine i svim građanima Tivta.

Premijer Đukanović je u čestitki naglasio da brojne značajne investicije u proteklom periodu na području Opštine i jačanje domaćeg preduzetništva najavljuju novo razdoblje Tivta, koje odgovara vizijama evropske Crne Gore. Podsjetivši da Tivat ima važno mjesto u crnogorskim razvojnim planovima posebno u sferi turističke privrede, saobraćajne infrastrukture i uslužnom sektoru, premijer je izrazio zadovoljstvo što pozitivne tendencije u ekonomiji prati unapređenje tradicionalno kvalitetnih međuetničkih i međukonfesionalnih odnosa. Uvjeren sam da će se i ubuduće Tivat razvijati predviđenom dinamikom, te da će dalji privredni rast biti obilježen novim ulaganjima i ostvarenjem raznovrsnih poslovnih inicijativa- istakao je premijer Đukanović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?