Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitke povodom 22. novembra Dana Opštine Budva

Objavljeno: 21.11.2008. 16:30 Autor: Naslovna strana
Povodom 22. novembra Dana Opštine Budva, predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitke predsjedniku Opštine Rajku Kuljači, predsjedniku Skupštine Krstu Ljubanoviću, odbornicima u Skupštini Opšine i svim građanima Budve.

Konstatujući da kontinuirano interesovanje ozbiljnih investitora i uspješna realizacija važnih razvojnih projekata garantuju izvjesnu evropsku budućnost Budve i Crne Gore, premijer Đukanović je naglasio da se zahvaljujući dinamičnom privrednom razvoju, otvaranju velikog broja radnih mjesta i sve boljoj turističkoj i ukupnoj ponudi, ta Opština potvrđuje kao atraktivna sredina za život i rad. Uz podsjećanje da je na razvojnom putu posebno značajna svijest lokalne uprave i građana da se svaki ekonomski napredak mora temeljiti na principima održivog razvoja, premijer je izrazio uvjerenje da će i u narednom periodu stanovnici Budve iskazati sposobnost da odgovore izazovima vremena i u još većoj mjesri doprinose prosperitetu svoje opštine.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?