Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Donatorski koordinativni sastanak predstavnika Vlade Crne Gore i predstavnika ambasada, međunarodnih organizacija i finansijskih institucija i međunarodnih razvojnih agencija

Objavljeno: 01.12.2008. 21:21 Autor: Naslovna strana
U cilju definisanja budućih aktivnosti u oblasti koordinacije donatorske podrške Crnoj Gori, u utorak 2. decembra 2008. godine održaće se Donatorski koordinativni sastanak predstavnika Vlade Crne Gore i predstavnika ambasada, međunarodnih organizacija i finansijskih institucija i međunarodnih razvojnih agencija.

Konferenciju će otvoriti predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, dok će o modelima koordinacije donatorske podrške govoriti potpredsjednik Vlade i nacionalni koordinator za IPA program prof. dr Gordana Đurović, te šef Delegacije Evropske komisije u Podgorici Leopold Maurer, šef Kancelarije OEBS-a u Podgorici Paraskeva Badesku, a ispred UN organizacija - stalni predstavnik UNDP-a u Crnoj Gori Aleksandar Avanesov.

Donatorski koordinativni sastanak predsjednika Vlade sa predstavnicima donatorske zajednice koji su aktivni u Crnoj Gori, održaće se u konferencijskoj sali Vlade Crne Gore, ul. Jovana Tomaševića, sa početkom u 15.00 sati.

Mediji mogu snimiti početak sastanka i uvodno izlaganje predsjednika Vlade.

Akreditacije za praćenje otvaranja Donatorskog koordinativnog sastanka možete izvršiti kod Biroa za odnose s javnosšću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?