Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitke povodom Kurban Bajrama

Objavljeno: 07.12.2008. 18:26 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je, povodom Kurban Bajrama, čestitke reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, gospodinu Rifatu Fejziću i svim vjernicima islamske vjeroispovjesti u Crnoj Gori.

U čestitiki se kaže:
"Veliki islamski praznik Kurban Bajram podstiče zbližavanje ljudi i daje nadahnuće izgradnji skladnih odnosa u društvu. Osim što pozivaju na utemeljenje vjere, praznični dani podsjećaju na dužnost njegovanja dijaloga, zajedništva i međusobnog razumijevanja. Neka duh Kurban Bajrama donese mir, radost i blagostanje, osnaži nadu u bolji život i afirmiše uzvišene ideje napretka i opšteg dobra, čemu su Islamska zajednica u Crnoj Gori i njeni pripadnici istinski posvećeni.

Sa nadom da ćete i u narednom periodu biti aktivan činilac u procesima koji vode evropskoj perspektivi Crne Gore kao otvorenom multikulturnom društvu, iskreno želim da bajramske dane provedete u radosti i zadovoljstvu".
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?