Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio delegaciju Bokeljske mornarice

Objavljeno: 05.02.2009. 23:05 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je danas delegaciju Bokeljske mornarice koju je predvodio admiral Miloš Milošević.

Premijer Đukanović podržao je u razgovoru inicijativu da impresivan jubilej - 12 vjekova od osnivanja Bokeljske mornarice, tokom ove godine bude obilježen nizom izdavačkih poduhvata, kao i naučnih i kulturnih skupova.

Predsjednik Vlade saglasio se sa predlogom delegacije Bokeljske mornarice da na najvišem državnom nivou bude formiran Organizacioni odbor koji će osmisliti i realizovati cjelokupan program aktivnosti na obilježavanju izuzetnog jubileja.

U ime Bokeljske mornarice, admiral Milošević zahvalio je predsjedniku Đukanoviću na iskazanoj podršci u dosadašnjem radu, kao i u
predstojećim aktivnostima povodom 1200 godina od osnivanja ove institucije, uz konstaciju da jubilej Bokeljske mornarice ujedno služi i na ponos državi Crnoj Gori.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?