Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće predsjednika Vlade Republike Italije Silvija Berluskonija

Objavljeno: 15.03.2009. 20:30 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u ponedjeljak, 16. marta 2009. godine u Podgorici, predsjednika Vlade Republike Italije Silvija Berluskonija, koji na poziv crnogorskog premijera boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Premijera Berluskonija dočekaće na Aerodromu Podgorica predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, na ceremoniji koja će biti održana u 16,05 sati.

Razgovori predsjednika dvije vlade biće održani u Vili Gorica u 16,30 sati, nakon čega će (u 17,15 sati) dati izjave za medije.

Po okončanju zvaničnih razgovora (u 18,15 sati) predsjednik italijanske vlade susrešće se i sa grupom studenata italijanskog jezika sa Filozofskog fakulteta u Nikšiću.

Akreditacije za snimanje svečanog dočeka i početka razgovora, kao i za praćenje izjava premijera Đukanovića i Berluskonija, treba izvršiti u ponedjeljak 16. marta do 14,00 sati
kod Biroa za odnose s javnošću, na fax. 242 -566. Snimatelji i fotoreporteri koji će pratiti ceremoniju dočeka, treba da budu na aerodromu najkasnije 40 minuta prije ceremonije.

Predsjednika italijanske vlade ispratiće u utorak, 17. marta na Aerodromu Podgorica u 09,05 sati, ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?