Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio direktora Biroa za razvoj Međunarodne unije za telekomunikacije Samija Al Bašira Moršida

Objavljeno: 31.03.2009. 21:41 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je danas direktora Biroa za razvoj Međunarodne unije za telekomunikacije Samija Al Bašira Moršida.

Premijer Đukanović je istakao da Vlada pridaje izuzetan značaj unaprjeđenju sektora telekomunikacija, sa ciljem da ga projektuje u skladu sa najvišim međunarodnim standardima. On je podvukao i značaj saradnje Vlade Crne Gore sa Međunarodnom unijom za telekomunikacije, najavljujući da će razvoj tog sektora biti u fokusu pažnje i. buduće crnogorske Vlade.

Direktor Biroa za razvoj ITU Sami Al Bašir Moršid istakao je da je Crna Gora u kratkom vremenu postigla izuzetan napredak u razvoju sektora telekomunikacija, čime je dospjela na 17.mjesto u svijetu po brzini i uspješnosti razvoja ovog sektora. On je izrazio spremnost Međunarodne unije da i u predstojećem periodu pruži adekvatnu pomoć crnogorskoj Vladi za unaprjeđenje ovog sektora.

Direktor Biroa za razvoj ITU je takođe uručio poziv premijeru Đukanovića da učestvuje na Svjetskoj izložbi i forumu telekomunikacija, koji će biti održan u oktobru u Ženevi.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?