Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečano otvaranje zajedničkog graničnog prelaza između Crne Gore i Albanije Sukobin - Murićani

Objavljeno: 17.06.2009. 19:53 Autor: Naslovna strana
U četvrtak, 18. juna 2009. godine, svečano će biti otvoren zajednički granični prelaz između Crne Gore i Albanije Sukobin - Murićani, čiju je izgradnju finansirala Evropska unija.

Na ceremoniji povodom otvaranja graničnog prelaza, koja počinje u 11.00 sati, govoriće premijeri Crne Gore i Albanije, Milo Đukanović i Sali Beriša, te šef delegacije Evropske komisije u Albaniji Helmuth Lohan i šef operativnog sektora u delegaciji Evropske komisije u Crnoj Gori Nikola Bertolini.

Nakon prigodnih govora (u 12.00 sati), premijeri Đukanović i Beriša presjeći će vrpcu na novosagrađenom objektu, a ministri unutrašnjih poslova Crne Gore i Albanije, Ivan Brajović i Bujar Nishani, potpisaće Protokol između Savjeta ministara Republike Albanije i Vlade Crne Gore, o aktivnostima zajedničke kontrole na zajedničkom graničnom prrelazu Sukobin Murićani.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?