Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Ivo Sanader u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 20.06.2009. 00:51 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u ponedjeljak, 22. juna 2009. godine, predsjednika Vlade Republike Hrvatske Iva Sanadera, koji boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Predsjednika Vlade Republike Hrvatske dočekaće, na aerodromu Podgorica u 10.30 sati, ministar inostranih poslova Crne Gore Milan Roćen.

U 11.00 sati premijera Sanadera će, na platou ispred Vile Gorica u Podgorici, uz svečani ceremonijal, dočekati predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović.

Razgovori crnogorskog i hrvatskog premijera biće održani u Vili Gorica, 11.45. sati.

U 12.30 sati ministar saobraćaja, pomorstva i telekomunikacije Crne Gore Andrija Lompar i ministar mora, prometa i infrastrukture Hrvatske Božidar Kalmeta potpisaće Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Crne Gore i Hrvatske.

Premijeri Crne Gore i Hrvatske, Milo Đukanović i Ivo Sanader daće, nakon potpisivanja Sporazuma, izjave za medije.

Akreditacije za snimanje dočeka na Aerodromu Pogorica, praćenje svečanog ceremonijijala na platou ispred Vile Gorica, snimanje početka razgovora dva premijera, potpisivanje Sporazuma, kao i za praćenje izjava, treba izvršiti u Birou za odnose s javnošću, najkasnije u nedjelju 21. juna do 20.00 sati, uz potpis ovlašćenog lica i pečat redakcije, na fax 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?