Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine Ulcinj: Država ima snagu i potencijal da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu

Objavljeno: 03.04.2020. 22:50 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Država ima snagu i potencijal, finansijski i institucionalni, da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu i njegovoj porodici – ističe se u čestitki predsjednika Vlade Duška Markovića rukovodstvu, odbornicima i građanima Ulcinja povodom Dana opštine, koji se obilježava 6. aprila.

„Iako ovogodišnji opštinski praznik dočekujete u atmosferi zabrinutosti zbog epidemije koronavirusa, želim i ovom prilikom da vam pošaljem poruku ohrabrenja i istaknem da su zdravstveni sistem i sveukupni kapaciteti Crne Gore u potpunosti spremni da daju adekvatan odgovor na zdravstvene izazove sa kojima smo sučeni ovih dana. Država ima snagu i potencijal, finansijski i institucionalni, da obezbjedi zaštitu i sigurnost svakom građaninu i njegovoj porodici“ – naglašava se u čestitki premijera Markovića.

On je podsjetio da je Vlada donijela više mjera čiji je cilj olakšavanje života građana i pomoć privredi u vrijeme pandemije koronavirusa, kao i da se radi na izradi plana dodatne i još snažnije pomoći privredi, preduzetnicina i građanima i zaključio porukom:

„Čuvajte sebe i druge od sebe - zarad dana koji su pred nama i sveukupnog potencijala naše Crne Gore“.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Foto arhiva: Duško Marković - novi put Ulcinj - Sukobin (15.07.2019.)

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?