Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Čestitke predsjedniku Vlade Milu Đukanoviću povodom ponovnog izbora na tu funkciju

Objavljeno: 09.07.2009. 23:56 Autor: Naslovna strana
Povodom ponovnog izbora na mjesto predsjednika Vlade Crne Gore, premijeru Milu Đukanoviću i dalje stižu čestitke i najbolje želje u obavljanju te dužnosti od brojnih najviših zvaničnika međunarodne zajednice, kao i predsjednika i premijera velikog broja zemalja regiona, Evrope i svijeta.

Čestitku premijeru Đukanoviću uputila je i državni sekretar SAD Hilari Klinton.


- Čestitam Vam na Vašem nedavnom, ponovnom izboru za predsjednika Vlade.Sjedinjene Države podržavaju evroatlantske aspiracije Crne Gore i vrednuju konstruktivnu ulogu koju je Crna Gora preuzela kako na regionalnom tako i globalnom nivou. Želim vam svaki uspjeh sa Vašim novim timom saradnika. Sjedinjene Države se unaprijed raduju daljoj saradnji sa Vama u cilju jačanja bilateralnog partnerstva, unaprjeđenja demokratskih vrijednosti i bezbjednosti u Crnoj Gori, kao i promovisanju mira i stabilnosti na Balkanu i široj međunarodnoj zajednici navodi se u čestitci državnog sekretara SAD Hilari Klinton predsjedniku Đukanoviću.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?