Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao katolicima u CG Uskrs: neka simbolika pobjede života nad smrću nadjača zabrinutost i strepnju od opasnosti koja je zadesila cio svijet

Objavljeno: 11.04.2020. 15:00 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i svoje lično Uskrs velikodostojnicima Katoličke crkve i vjernicima katoličke vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

„Čestitajući veliki hrišćanski praznik, želim da simbolika pobjede života nad smrću, i radost blagih uskršnjih dana, nadjačaju zabrinutost i strepnju od opasnosti koja je zadesila cio svijet, pa i Crnu Goru. Multikonfesionalna i multikulturalna Crna Gora poštuje i slavi svoje različitosti koje nas kao društvo ujedinjuju u zajedničkoj težnji ka dobru za svakoga od nas“ – stoji u uskršnjoj čestitki predsjednika Vlade upućenoj Nadbiskupu Barskom i Primusu Kotorskom msgr. Roku Đonlešaju.

Premijer Duško Marković u čestitki navodi da su protekli dani i sedmice velikih zdravstvenih i ekonomskih izazova pokazali da država Crna Gora ima potencijal i sposobnost da pruži zaštitu i sigurnost svakom svom građaninu i njegovoj porodici.

„Vjerujući u uspješnu budućnost naše Crne Gore, još jednom čestitam Uskrs i želim da praznične dane provedete u zdravlju i spokoju sa porodicom i svojim najbližima“ – stoji u čestitki premijera Markovića nadbiskupu Đonlešaju.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?