Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Milo Đukanović primio, povodom 02. oktobra - Dana bezbjednosti, ministra unutrašnjih poslova i javne uprave Ivana Brajovića, direktora Uprave policije Veselina Veljovića i direktora Policijske akademije Živka

Objavljeno: 02.10.2009. 01:42 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je danas, povodom 02. oktobra - -Dana bezbjednosti, ministra unutrašnjih poslova i javne uprave Ivana Brajovića, direktora Uprave policije Veselina Veljovića i direktora Policijske akademije Živka Šipčića.

Premijer Đukanović je čestitao praznik gostima i svim pripadnicima crnogorskih snaga bezbjednosti, poželjevši im tom prilikom uspjeh u radu u budućnosti. On je izrazio zadovoljstvo urađenim u prethodnom periodu i istakao da je u ovoj oblasti, odgovorno i profesionalno, obavljeno mnogo važnih poslova na učvršćivanju pravne i bezbjednosne sigurnosti građana Crne Gore i njenih posjetilaca. I u periodu prije obnove nezavisnosti, a naročito nakon toga, snage bezbjednosti Crne Gore dale su snažan doprinos učvršćivanju temelja pravne države i upostavljanju Crne Gore kao jedne od vodećih investicionih i turističkih destinacija u regionu. To je istovremeno i garancija da će Crna Gora i ubuduće na pravi način odgovoriti svim izazovima koji joj predstoje.

Zahvaljujući na čestitkama, ministar Brajović je istakao opredijeljenost za nastavak izvršavanja zahtjevnih zadataka koji se tiču ispunjavanja visokih profesionalnih standarda i obaveza Crne Gore na putu ka članstvu u EU.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?