Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio u oproštajnu posjetu ambasadora Velike Britanije Kevina Lajna

Objavljeno: 28.10.2009. 22:56 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Velike Britanije Kevina Lajna. Predsjednik Vlade se zahvalio ambasadoru Lajnu na doprinosu za intenzivniji razvoj političkih i ekonomskih odnosa izmedju dvije zemlje i istakao da je za Crnu Goru, ali i za stabilnost regiona, važna podrška Velike Britanije na putu evropskih i evro-atlantskih integracija.

Velika Britanija će nastaviti da snažno podržava integracije Crne Gore u Evropsku uniju i NATO, istakao je ambassador Lajn, ističući zadovoljstvo implementacijom projekata koje podržavaju, naročito twinning projekta Podrške borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije koja se finansira iz IPA sredstava.

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo najavom investicija iz Velike Britanije, uz uvjerenje da će interesovanje britanskih investitora ubrzo biti realizovano nizom uspješnih poslovnih projekata.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?