Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Visoki predstavnik EU za zajedničku spoljnu i bezbjednosnu politiku Havijer Solana, povodom završetka njegove dužnosti, pozvao telefonom predsjednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića

Objavljeno: 30.11.2009. 20:48 Autor: Naslovna strana
Visoki predstavnik EU za zajedničku spoljnu i bezbjednosnu politiku Havijer Solana, povodom završetka njegove dužnosti, pozvao je telefonom predsjednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića i prenio mu izraze zahvalnosti za dugogodišnju uspješnu saradnju. Solana je visoko ocijenio napredak Crne Gore na putu evropske i evroatlantske integracije i njenu ulogu u jačanju regionalne stabilnosti, i istakao da će i dalje sa interesovanjem pratiti procese u Crnoj Gori i u regionu.

Premijer Đukanović je takođe izrazio zadovoljstvo višegodišnjom konstruktivnom saradnjom sa Havijerom Solanom, i zahvalio mu na doprinosu ukupnom napretku Crne Gore i svih zemalja regiona koje povezuju zajednički evropski i evroatlantski ciljevi.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?