Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Duško Marković čestitao Ekonomskom fakultetu 60. godišnjicu rada: Više od dvanaest hiljada vaših studenata dalo snažan doprinos prosperitetu i napretku CG

Objavljeno: 31.05.2020. 18:30 Autor: Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je dekanu ekonomskog fakulteta prof. dr. Nikoli Miloviću, kao i sadašnjim i ranijim profesorima, studentima i ostalim zaposlenima 60. godišnjicu Fakulteta.

„Ulaganje u ljudski kapital, naše mlade ljude, je ulaganje u razvoj i svijetlu budućnost Crne Gore. Tokom 60 godina postojanja, na Ekonomskom fakultetu se obrazovalo više od dvanaest hiljada studenata koji su dali snažan doprinos prosperitetu i napretku Crne Gore. Uvjeren sam da će vaši studijski programi pratiti razvoj savremene ekonomske misli ali i potrebe našeg tržišta i da ćete nastaviti da budete snažna podrška ubrzanog razvoja crnogorske ekonomije“ – navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?