Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministarka Damjanović učesnik online konferencije “Zeleni dani 2020”

Objavljeno: 24.06.2020. 20:57 Autor: Ministarstvo nauke
Ovogodišnja konfernecija “Zeleni dani 2020”, u organizaciji Vlade Crne Gore, Privredne komore Crne Gore i UNDP, održava se onlajn 29. i 30. juna 2020.

Na dvodnevnoj konferenciji Zeleni dani 2020 povezaće se pokretači promjena iz čitavog svijeta koji dijele strast prema stvaranju bolje i održivije budućnosti. Tokom konferencije razmotriće se izazovi i potreba prelaska sa lineralnog modela na model cirkularne ekonomije, nove strategije upravljanja resursima, razvoj novih poslovnih modela, upravljanje promjenama i inovacijama a sve to uz maksimalno korišćenje prednosti novih tehnologija.

Ministarstvo nauke

Ministarka Damjanović biće učesnik drugog panela „Inovacije za budućnost“ koji se održava 29. juna sa početkom od 13 časova.

Prenos konferencije uživo možete pratiti na sajtu www.greendays.me, kao i na njihovim zvaničnim Facebook i Youtube kanalima. Registracija je besplatna ali obavezna ukoliko želite da postavljate pitanja.

Agendu možete pronaći OVDJE

MINISTARSTVO NAUKE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?