Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje o stupanju na snagu Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika za polaganje stručnog ispita iz konzervatorske, muzejske, bibliotečke i arhivske djelatnosti

Objavljeno: 04.08.2020. 16:14 Autor: Ministarstvo kulture
Ministarstvo kulture obavještava zaintresovane kandidate za polaganje stručnog ispita za potrebe sticanja stručnog zvanja iz konzervatorske, muzejske, bibliotečke i arhivske djelatnosti, da je 23.07.2020. godine stupio na snagu Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o vrsti i stepenu stručne spreme, programu i načinu polaganja stručnog ispita i stručnim zvanjima za vršenje poslova konzervatorske, muzejske, bibliotečke i arhivske djelatnosti („Službeni list Crne Gore” br. 022/12, 026/12, 070/20). 

S tim u vezi, Ministarstvo kulture informiše zaintresovane kandidate da će zahtjeve pristigle nakon gore navedenog datuma razmatrati shodno izmjenama Pravilnika.

Pravilnik o izmjenama i dopunama pravilnika o vrsti i stepenu stručne spreme, programu i načinu polaganja stručnog ispita i stručnim zvanjima za vršenje poslova konzervatorske, muzejske, bibliotečke i arhivske djelatnosti („Službeni list Crne Gore” br. 022/12, 026/12, 070/20) možete preuzeti ovdje.

Ministarstvo kulture
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?