Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Marković čestitao Dan opštine: Rožaje je uvijek davalo oslonac putu napretka Crne Gore

Objavljeno: 29.09.2020. 22:30 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore
Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime predsjedniku opštine Rahmanu Husoviću, predsjedniku Skupštine opštine Almiru Avdiću, odbornicima u Skupštini opštine i građanima Rožaja Dan opštine.

„Čuvajući multinacionalni sklad i njegujući ljubav prema našoj Crnoj Gori, Rožaje je uvijek davalo oslonac evropskom i putu sveukupnog napretka naše zemlje. Putu koji podrazumijeva slobodu i nezavisnost i znači više demokratije i bolji život naših građana“, piše u čestitki predsjednika Vlade. 

Vlada je, kako se dodaje, u prethodne četiri godine predano radila na unapređenju ukupne društvene infrastrukture u cilju valorizacije prirodnih potencijala ovog kraja. 

Završetak izgradnje novog ski centra Štedim-Hajla postaviće Rožaje na mjesto koje mu pripada na crnogorskoj turističkoj mapi. 

„Uvjeren sam da će vaš grad u kratkom roku biti primjer ekonomskog uspjeha i sveukupnog razvoja na našem Sjeveru i šire“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

KABINET PREDSJEDNIKA VLADE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?