Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Vojska će radove na putu Kosanica - Glibaći - Bobovo završiti za godinu i po

Objavljeno: 15.10.2020. 19:03 Autor: mod

Ministar odbrane Predrag Bošković je sa načelnikom Generalštaba Vojske Crne Gore, general majorom Dragutinom Dakićem obišao radove na putu Kosanica - Glibaći - Bobovo. Radovi na toj dionici započeli su sredinom juna. 

"Vojska je do sada odradila preko 2 kilometra ovog puta. Kao što je poznato, dionica je duga 22 kilometra. Ono što smo danas vidjeli general Dakić i ja daje optimizam da se dionica završi u narednih godinu, do godinu i po, zavisno od toga koliko će vremenske prilike dozvoliti da se na ovom potezu mogu obavljati inženjerski radovi", poručio je Bošković. On je kazao da je plan da se do kraja iduće godine ili sredinom 2022.godine dionica puta preda drugim institucijama, koje treba da preuzmu dalje radove i postave asfalt.

"Veliku zahvalnost dugujemo Rudniku uglja, opštini Pljevlja i mještanima ovog kraja koji zajedno sa Vojskom, praktično danonoćno rade na dionici. To nam daje za pravo da možemo da sa puno optimizma kažemo da će sve biti završeno onako kako je bilo predvidjeno, ali i obećano", zaključio je ministar Bošković.


mod
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?