Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

EIT Climate-KIC onlajn događaji: radionica “Transformativna teritorijalna politika kao odgovor na velike izazove i EU Zeleni dogovor” i obuka za trenere “Mreže klimatskih trenera”

Objavljeno: 19.11.2020. 23:39 Autor: Ministarstvo nauke
Kako kompanije sve češće pored ekoloških i socijalnih koristi, uključuju i održivost u procese donošenja odluka sa ciljem ostvarivanja značajne finansijske prednosti i privlačenja što većeg interesovanja investitora, ovom obukom se želi pružiti prilika učesnicima da usvoje način sistemskog razmišljanja kako bi bolje razumjeli potrebe zainteresovanih strana i dizajnirali inkluzivnije procese. Kroz ovu obuku, učesnici će usvojiti novu viziju koja ima održivi uticaj i vrijednost za sve zainteresovane strane, kako za kompanije, tako i za javne organizacije.

Više informacija o onlajn obuci za trenere “Mreže klimatskih trenera” možete pronaći na sledećem linku: https://store.climate-kic.org/product?catalog=Facilitating_Business_Multi-Stakeholder_

EIT Climate-KIC organizuje i onlajn radionicu na temu “Transformativna teritorijalna politika kao odgovor na velike izazove i EU Zeleni dogovor” 30. novembra 2020.godine sa početkom od 14h30.

Radionica će istražiti potencijal sistemskog portfelja projekata za podsticanje transformativnih promjena u zemljama južne i centralno-istočne Evrope, sa sledećim specifičnim ciljevima:
• Poboljšanja razumijevanja novog okvira politike EU
• Produbljivanja praktičnog znanja o S3
• Otkrivanja novih praksi u ko-dizajnu politika i mapiranju projekata.

Ministarstvo nauke
Više detalja o ovoj jednočasovnoj onlajn radionici “Transformativna teritorijalna politika kao odgovor na velike izazove i EU Zeleni dogovor” kao i link za registraciju možete pronaći na sledećem linku: https://www.climate-kic.org/events/transformative-territorial-policy-grand-challenges-european-green-deal/

Flyer za onlajn radionicu koja će se održati 30. novembra 2020. godine možete preuzeti OVDJE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?