Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Novi poziv Evropske banke za obnovu i razvoja (EBRD) za konsultantske usluge

Objavljeno: 29.01.2021. 15:58 Autor: Ministarstvo ekonomskog razvoja
Evropska banka za obnovu i razvoja (EBRD), uz finansijsku podršku Evorpske unije a u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja, objavila je dva poziva za prijavu za nabavke konsultantskih usluga u okviru pripremne faze projekta „Unapređenje preduzetništva kroz naprednu savjetodavnu podršku i informacione servise“.

Nabavka #1:
EBRD planira da angažuje konsultantsku firmu za realizaciju trogodišnjeg projekta izgradnje kapaciteta Ministarstva ekonomskog razvoja usmjerenog na razvoj malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori.
Ukupan budžet ove nabavke iznosi 426.154 eura.

Zainteresovani kandidati mogu se registrovati ovdje i pronaći više detalja u okviru nabavke - „Montenegro: Establishment of SAP for SMEs - Institutional Capacity Building - Assignment 1“.

Nabavka #2:
EBRD planira da angažuje konsultantsku firmu za razvoj integrisane IT platforme koja će predstavljati jedinstvenu pristupnu tačku za biznis informacije za mala i srednja preduzeća u okviru Ministarstva ekonomskog razvoja. Ukupan budžet ove nabavke iznosi 150.000 eura.

Zainteresovani kandidati mogu se registrovati ovdje i pronaći više detalja u okviru nabavke - „Montenegro: Development of SME SAP Web Portal - Assignment 2“.

Oba poziva su otvorena do 26. februara 2021. do 18h.

Podsjećamo, projekat „Unapređenje preduzetništva kroz naprednu savjetodavnu podršku i informacione servise“ finansira se u okviru Instrumenta za pretpristupnu podršku IPA za 2016. godinu, a koji će sprovoditi Ministarstvo ekonomskog razvoja u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD).

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?