Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Misija Međunarodne finansijske korporacije (IFC) u posjeti Crnoj Gori

Objavljeno: 03.11.2008. 22:09 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Crnoj Gori će, u okviru Doing Business projekta, u periodu od 4 - 7. novembra 2008. godine, boraviti misija Svjetske Banke, odnosno Međunarodne finansijske korporacije(IFC).

Kako je osnovni cilj Doing Business projekta izrada izvještaja o uslovima poslovanja, tako će i tokom posjete biti razmijenjena iskustava i najbolje prakse u oblasti sprovođenja reformi, koje će doprinijeti unapređenju poslovnog ambijenta u Crnoj Gori. U skladu sa programom misije, predstavnici Svjetske banke će se sastati sa predstavnicima svih relevantnih institucija, u cilju ocjene procedura za dobijanje građevinskih dozvola i registrovanje nekretinina, kao i efikasnosti sudstva, poreske administracije i svih važnih pitanja koja se odnose na olakšavanje poslovanja u Crnoj Gori.

Predstavnici Svjetske banke će tokom posjete, shodno njihovoj ocjeni, uputiti na prioritetne oblasti za sprovođenje reformi, nakon čega će Vladi Crne Gore biti prezentirane aktivnosti i preporuke od strane eksperata Svjetske banke.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?