Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović boraviće u radnoj posjeti Pljevljima

Objavljeno: 05.11.2008. 21:13 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović boraviće u četvrtak, 06. novembra 2008. godine, u radnoj posjeti Pljevljima. Tokom posjete ministar Gvozdenović će, zajedno sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Fonda za razvoj, Direkcije za razvoj MSP i Zavoda za zapošljavanje, prezentirati postignute rezultate u realizaciji Programa stimulisanja zapošljavanja, koji pod nazivom Posao za vas sprovodi Vlada Crne Gore.

Prema Programu posjete, ministar Gvozdenović će u 11,00 sati održati sastanak sa predsjednikom Opštine Pljevlja Filipom Vukovićem i njegovim saradnicima, a nakon toga (od 12,00-13,15 sati) slijedi prezentacija rezultata projekta Posao za vas u sali Skupštine opštine. Po završetku prezentacije (u 13,15 sati), ministar Gvozdenović će dati izjavu za novinare.

U 13,30 planirana je posjeta Srednjoj stručnoj školi, uz fokus na njenu mašinsku radionicu, a od 14,15-15,15 preduzeću Vektra Jakić kao dobrom primjeru privatizovanog preduzeća. Tokom te posjete ministar će dati izjavu i odgovoriti na novinarska pitanja. Na kraju posjete Pljevljima (15,15- 16,00 sati), ministar Gvozdenović će obići preduzeće Orion, vlasništvo Saše Čolovića, koji je korisnik kredita Zavoda za zapošljavanje.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?