Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Svečano uručivanje nagrada "Oktoih" dobitnicima u 2007. godini

Objavljeno: 16.01.2008. 21:49 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo prosvjete i nauke organizuje, u četvrtak 17. januara 2008. godine, svečano uručivanje nagrada "Oktoih", dobitnicima za 2007. godinu. Na svečanosti, koja će biti održana u Vili Gorica u 12,00 sati, nagrade će uručiti ministar prosvjete i nauke prof. dr Slobodan Backović, uz prisustvo predsjednika žirija Radovana Damjanovića, zvanica i predstavnika medija.

Po Zakonu o državnim nagradama, svake godine se pojedincima i ustanovama iz oblasti obrazovanja (predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog, kao i učeničkog i studentskog standarda), za izuzetne rezultate u vaspitanju i obrazovanju, mogu dodijeliti najviše tri nagrade Oktoih. Žiri je donio odluku da u 2007. godini državnu nagradu OKTOIH, najveće crnogorsko priznanje u oblasti vaspitanja i obrzovanja, dobiju:
1.Berjašević Bećir, direktor Javne ustanove Osnovne škole "Đerđ Kastrioti Skenderbeg" - Ostros, opština Bar
2.Lazović Branko, direktor Javne ustanove Osnovne škole "9. maj" - Sutivan, opštima Bijelo Polje
3.Javna ustanova Osnovna škola "Pavle Rovinski" iz Podgorice.

Za praćenje ceremonije uručivanja nagrada, treba akreditovati novinare i snimatelje kod Biroa za odnose s javnošću, na tel. 242 566.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?