Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Vujica Lazović učestvovaće na Microsoft Government Leaders Forumu

Objavljeno: 21.01.2008. 22:22 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku, prof. dr Vujica Lazović, učestvovaće od 22-23. januara 2008. godine u Berlinu, na Microsoft Government Leaders Forumu.

Ovaj tradicionalni godišnji skup lidera, na kome se razmatraju pitanja od značaja za razvoj IT sektora, kao važnog elementa za funkcionisanje državne uprave i sistema obrazovanja u Evropi, organizuje kompanija Microsoft.

Svoje učešće na forumu potvrdili su zvaničnici zemalja Evrope, među kojima su i kancelar Njemačke dr Angela Merkel, predsjednik Ukrajine Viktor Yushchenko, premijer Republike Hrvatske Ivo Sanader, premijer Republike Slovenije Janez Janša i mnogi drugi.

Microsoft Government Leaders Forum Europe, Berlin 2008. sa temom Perspectives of Modernising Government, predstavlja izuzetnu priliku za upoznavanje sa budućim pravcima razvoja IT sektora kao generatora ekonomskog razvoja svake države.

Potpredsjednik Vlade će tokom boravka imati susrete sa osnivačem Micorosfta Bilom Gejtsom, predsjednikm Microsofta za Centralno-Istočnu Evropu, Vaheom Torosijanom, kao i šefom Microsofta za Jugoistočnu Evropu, Goranom Radmanom.

Vlada Crne Gore je prije tri godine potpisala ugovor o strateškom partnerstvu sa ovom kompanijom, pa će susret zvaničnika biti prilika da se razgovara o nastavku saradnje.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?