Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Završna konferencija projekta Jačanje kapaciteta za upravljanje kadrovima i evropske integracije PARiM CB

Objavljeno: 22.01.2008. 22:21 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
U Bečićima će 25. i 26. januara 2008.godine biti održana završna konferencija projekta Jačanje kapaciteta za upravljanje kadrovima i evropske integracije PARiM CB. Konferenciji će prisustvovati oko 50 zvaničnika crnogorske državne administracije i međunarodnih organizacija.

Konferenciju će, uvodnim izlaganjima, otvoriti potpredsjednica Vlade Crne Gore Gordana Đurović, ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović, direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković i šef kancelarije Evropske agencije za rekonstrukciju u Crnoj Gori Rainer Freund.

Osnovni akcenat na koferenciji biće stavljen na reformske procese vezane za jačanje kadrovskih kapaciteta crnogorske državne administracije, kao i na aktivnosti usmjerene na stručno usavršavanje i osposobljavanje kadrova za adekvatno obavljanje poslova državnih organa neophodnih za pristup EU.

Takođe, učesnici će biti u prilici da razmjene mišljenja o harmonizaciji pravnih propisa Crne Gore sa EU zahtjevima, kao i o implementaciji EU Komunikacione strategije.

Konferencija će biti održana u hotelu Splendid, sa početkom u 11,00 sati.

Program rada konferencije nalazi se na sajtu Vlade Crne Gore.

Iz organizacionih razloga, potrebno je akreditovati novinare i snimatelje kod Uprave za kadrove (na tel/fax: 081 241 904) i dostaviti njihove direktne kontakt telefone.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?