Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Delegacija Ministarstva javnog reda Republike Albanije u posjeti Ministarstvu unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore

Objavljeno: 31.01.2008. 19:18 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Delegacija Ministarstva javnog reda Republike Albanije, koju predvodi ministar Bujar Nišani boraviće u petak, 01. februara 2008. godine, u posjeti Ministarstvu unutrašnjih poslova i javne uprave Crne Gore.

Delegaciju Republike Albanije će, u 12,00 sati, primiti ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović sa saradnicima, a u razgovorima o međusobnoj saradnji u borbi protiv kriminala, učestvovaće i direktori policija dvije zemlje. Tom prilikom, u 13,00 sati, biće potpisan Sporazum o prekograničnoj policijskoj saradnji između Vlade Crne Gore i Vijeća ministara Republike Albanije, nakon čega će se predstavnicima medija izjavama za javnost obratiti ministri Kalamperović i Nišani. Potpisivanju Sporazuma će prisustvovati i šefica Misije OEBS-a u Podgorici, gospođa Paraskeva Badesku.

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, koji će biti održan u Svečanoj sali Ministarstva u 12,00 sati, nakon čega će se, u 13,00 sati, prilikom potpisivanja Sporazuma, novinarima obratiti ministar Kalamperović i ministar Nišani.

Akreditacije za praćenje događaja je potrebno izvršiti kod Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave, na fax broj: 081/ 246 779.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?