Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Prezentacija novih publikacija "Savremeni izraz tradicionalnih kuća u Crnoj Gori", "ECO Lodge koncept u Crnoj Gori" i "Arhitektonsko nasljeđe basena Skadarskog jezera"

Objavljeno: 04.02.2008. 23:10 Autor: NAJAVA DOGAĐAJA
Ministarstvo turizma i zaštite životne sredine, u saradnji sa Ministarstvom za ekonomski razvoj i GTZ om održaće u utorak, 05.02.2008. godine, prezentaciju brošura "Savremeni izraz tradicionalnih kuća u Crnoj Gori", "ECO Lodge koncept u Crnoj Gori" i "Arhitektonsko nasljeđe basena Skadarskog jezera".

Na prezentaciji će govoriti ministar turizma i zaštite životne sredine Predrag Nenezić, ministar za ekonomski razvoj Branimir Gvozdenović i direktor GTZ-a za Crnu Goru Thomas Waldraff, dok će brošure prezenitari autori Veljko Radulović, Branislav Gregović, Sanja Lješković Mitrović i Nebojša Adžić.

Prezentacija i konferencija za novinare biće održana u utorak, 05. februara 2008. godine, sa početkom u 10:00 sati, u hotelu Crna Gora (zeleni salon), u Podgorici.

PR SLUŽBA
MINISTARSTVA TURIZMA I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?